Carmen Dan anunta ca Viorica Dancila nu da inapoi in fata criticilor: Este un om cu multa bunavointa

Joi, 17 Mai 2018, ora 19:30
4390 citiri
Carmen Dan anunta ca Viorica Dancila nu da inapoi in fata criticilor: Este un om cu multa bunavointa
Foto: Hepta.ro

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus, joi, ca premierul Viorica Dancila nu va face niciun pas inapoi in relatia tensionata cu presedintele Iohannis, aceste declaratii venind in contextul in care seful statului a anuntat ca isi mentine opinia cu privire la demisia prim-ministrului.

"Si-a facut o obisnuinta, in ultima vreme, de a cere demisia premierului. Cred ca este a treia sau a aptra ora cand o face. Astazi vine si suportul necesar de la partidul care l-a facut presedinte si care este foarte clar ca pune intr-o lumina absolut nefavorabila opozitia din Romania.

Premierul Romaniei este un om puternic, este un om care a demonstrat prin tot ce a facut pana in acest moment ca este un om cu multa bunavointa si cu credinta de a face lucruri bune pentru Romania alaturi de sustinerea pe care o identifica atat in randul guvernului, cat si in coalitia care a impus in mod legitim acest guvern", a spus Carmen Dan la Antena 3.

Ministrul de Interne a mai spus ca a vorbit cu Viorica Dancila dupa atacurile lansate joi de presedintele Klaus Iohannis.

"Am vorbit cu doamna premier si este hotarata sa mearga mai departe. Nu va ezita niciun moment, nu va face absolut niciun pas inapoi. Premierul Romaniei este un premier puternic, o femeie puternica. Nu l-am vazut pe presedintele Iohannis atacand la modul acesta absolut incalificabil un barbat sau un alt premier. Si-a facut un obicei in a ataca si o femeie", a mai spus ministrul de Interne.

Intrebata daca presedintele Klaus Iohannis va reusi sa isi impuna propriul guvern, Carmen Dan a spus: "In mod categoric, nu!".

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, joi, in Bulgaria, ca afirmatiile potrivit carora premierul ar face bine sa faca ce i se spune s-au referit doar la demisie, precizand ca nu au fost amenintari. Seful statului isi mentine opinia privind demisia Vioricai Dancila.

Intrebat daca mentine cererea de demisie a premierului Dancila, Iohannis a raspuns: "Evident ca da".

Seful statului a declarat, referitor la acuzatiile de amenintare printr-o declaratie publica: " Eu nu imi permit sa amenint pe nimeni, cum ar fi o atitudine primitiva. Nu, eu m-am referit exact la demisie, iar daca cineva se uita prea des la filme cu mafioti este problema sa".

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca "amenintarea explicita" a presedintelui Klaus Iohannis la adresa premierului Viorica Dancila este facuta "in stil mafiot".

Liderul PSD s-a referit la o declaratie in care presedintele Iohannis a spus ca Viorica Dancila ar face bine "sa faca ce i se spune".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Carmen Dan Dancila, #Dancila critici Iohannis , #premier