Dancila, gafa in Spania: S-a asezat pe scaunul premierului spaniol (Video)

Joi, 06 Septembrie 2018, ora 18:37
77005 citiri
Dancila, gafa in Spania: S-a asezat pe scaunul premierului spaniol (Video)
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Viorica Dancila se afla joi intr-o vizita oficiala in Spania, unde a fost primita de presedintele Guvernului spaniol, Pedro Sanchez, la Palatul Moncloa.

In cadrul intrevederii a existat si un moment stanjenitor cand cei doi oficiali trebuiau sa semneze o serie de memorandumuri. Prim-ministrul Dancila s-a asezat pe scaunul care ii era destinat omologului sau, Pedro Sanchez, potrivit unor imagini difuzate de Realitatea Tv.

Desi momentul a fost surprins de camerele de luat vederi, acesta nu a fost introdus si in montajul video publicat pe site-urile oficiale ale guvernelor.

Iata videoclipul publicat pe site-ul gov.ro:

Imaginile video publicate de guvernul spaniol pot fi accesate aici.

Si iata si momentul neinclus pe paginile web:

Viorica Dancila este renumita pentru gafe, greseli gramaticale si exprimari deficitare care fac deliciul internautilor si rusinea romanilor care isi dau seama cine ii conduce.

Ce au discutat cei doi oficiali

Potrivit unui comunicat de presa, cei doi au salutat "cooperarea excelenta in domeniul economic, aflata pe un trend pozitiv atat in planul schimburilor economice, in jurul cifrei de 4 miliarde de euro, cat si al volumului investitiilor spaniole in Romania. Evolutia schimburilor comerciale bilaterale confirma o relatie economica in crestere".

"Prim-ministrul roman a subliniat faptul ca Romania are un mediu economic stabil si atractiv; in context, a exprimat aprecierea fata de investitiile realizate in Romania de companiile spaniole, in special in domeniul energiilor regenerabile, constructiilor si sectorului imobiliar. De asemenea, doamna prim-ministru a incurajat participarea companiilor spaniole la licitatiile organizate de autoritatile romane pentru proiecte finantate prin programele operationale derulate in prezent, dar si participarea la proiecte de investitii in parteneriat public-privat sau la programul de privatizare a companiilor romanesti de stat", se mai arata in documentul citat.

De asemenea, printre altele, sursa citata precizeaza ca discutiile au confirmat interesul ambelor state pentru dezvoltarea, in continuare, a unei relatii privilegiate intre cele doua tari.

"In acest sens, cei doi oficiali au convenit continuarea demersurilor in perspectiva organizarii primei sedinte comune de guvern, inclusiv prin identificarea de noi oportunitati de cooperare sectoriala.

In cadrul intrevederii, a fost agreata intensificarea cooperarii la nivelul autoritatilor centrale, precum si al administratiei locale, inclusiv prin infratiri si contacte directe, astfel incat autoritatile din Romania sa beneficieze de buna expertiza spaniola in modernizarea administratiei publice", potrivit comunicatului.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Dancila scaun gresit Spania, #Dancila vizita Spania, #intrevedere Dancila Pedro Sanchez, #gafa Dancila Spania scaun , #premier
Comentarii
Poza JulianDoe
JulianDoe
rank 5
Specimenul ăsta e belea. Bă pesedistilor, sunteti intregi la cap ???
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5