Dancila zice ca "toti barbatii din Romania" si-au gasit in ea "tinta perfecta"

Joi, 29 August 2019, ora 20:13
5961 citiri
Dancila zice ca "toti barbatii din Romania" si-au gasit in ea "tinta perfecta"
Foto: captura TV

Premierul Viorica Dancila l-a adaugat pe Liviu Dragnea pe lista barbatilor care au facut din ea "tinta perfecta", dupa ce, cu o zi inainte, ii nominalizase pe Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu, Ludovic Orban, Dan Barna si pe presedintele Iohannis.

Intrebata cum comenteaza apelul in instanta depus de fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, prin care ii contesta alegerea in functia de presedinte PSD, Viorica Dancila a spus ca "toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta" si ca "toti vor sa se lupte cu premierul Romaniei".

"Am vazut ca toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta, toti vor sa se lupte cu premierul Romaniei. Nu mai au nimic de impartit intre ei, toti vor ca premierul Romaniei sa plece de la Palatul Victoria, sa nu mai fie presedinte de partid... Eu sunt convinsa ca am puterea sa merg mai departe si sa le demonstrez ca gresesc", a declarat Viorica Dancila, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Pitesti.

De ce au respins judecatorii cererea lui Dragnea, care a contestat alegerea Vioricai Dancila la sefia PSD

Declaratia vine la numai o zi dupa ce Viorica Dancila spusese ca trebuie sa se lupte cu mai multi "barbati de stat", care s-au pozitionat impotriva ei.

"Am vazut lasitatea domnului Tariceanu, am vazut minciunile domnului Ponta, am vazut plangerile penale din partea domnului Orban si jignirile domnului Barna. Am vazut inca o data atacurile domnului Iohannis. Inteleg ca trebuie sa ma lupt cu toti acesti barbati de stat ai Romaniei, care nu au inteles ca lupta politica e pe proiecte si nu pe cine tipa sau jigneste mai tare.

Daca toti acesti oameni politici care conduc acest stat si care au putere in partidele lor se pozitioneaza impotriva unui singur om, inseamna ca eu de partea mea trebuie sa am romanii, femeile din aceasta tara, toti oamenii de bine care nu vor mai accepta vreodata astfel de cuvinte si comportamente si care vor echilibru, consens si oameni responsabili in functiile de conducere ale statului", a spus Viorica Dancila miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta dupa ce presedintele Iohannis a anuntat ca respinge in integralitate remanierea guvernamentala propusa de premier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dancila tinta toti barbatii Romania , #premier