Doina Pana o apara pe Dancila: Important e cum guverneaza, nu participarea la olimpiada de limba romana

Vineri, 08 Martie 2019, ora 13:31
5403 citiri
Doina Pana o apara pe Dancila: Important e cum guverneaza, nu participarea la olimpiada de limba romana
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Viorica Dancila nu este "agramata", iar important este cum guverneaza, nu sa participe la vreo olimpiada de limba romana, declara vicepresedintele PSD, Doina Pana: "La gradul de oboseala pe care il ai ca prim-ministru, toata lumea face cate un dezacord".

Parlamentarii organizatiei Bistrita-Nasaud ai PSD, ministrul Apelor si Padurilor Ioan Denes, ministrul Dezvolarii Daniel Suciu si deputatul Doina Pana, vicepresedinte al PSD, au sustinut, vineri, o conferinta de presa comuna, ocazie cu care au fost intrebati cum se lucreaza cu premierul Viorica Dancila.

Pana a declarat ca premierul Viorica Dancila nu este "o agramata" si ca important este cum guverneaza ca prim-ministru, nu sa participe la vreo olimpiada de limba romana.

"Eu nu am lucrat cu doamna Dancila administrativ, am lucrat politic. Doamna Dancila, din pacate, a fost in situatia in care sa fie hartuita. S-a incercat din toate puterile rasturnarea acestui Guvern si nu s-a reusit nicicum din afara, asa ca s-a incercat din interior si cum: sa isi ia lumea in cap premierul, sa isi dea demisia. Din acest motiv, a fost o campanie foarte foarte violenta impotriva doamnei Dancila.

Doamna Dancila nu este o agramata, la gradul de oboseala pe care il ai ca ministru, ca prim-ministru este si mai si, absolut toata lumea face cate un dezacord. Daca aveti curiozitatea sa il urmariti pe presedintele Klaus Iohannis, cred ca nu este aparitie in care sa nu faca unul sau mai multe dezacorduri, dar nu intereseaza pe nimeni. (...)

S-a pus o presiune foarte mare asupra doamnei Dancila si probabil ca, de ce vrei sa fii atent si sa nu faci dezacorduri, psihologic chiar ti se intampla. Dar, si daca ar fi asa, eu cred ca foarte important este cum guverneaza un prim-ministru si nu participarea la olimpiada de limba romana. Si, insist, nu aceasta este doamna Dancila care apare reflectata in presa. Este nedrept ce s-a intamplat cu dumneaei", a spus Doina Pana, intrebata in conferinta de presa cum se lucreaza cu femeia Viorica Dancila.

La aceeasi intrebare, ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a spus ca lucreaza cu Viorica Dancila de mai bine de un an si ca din punctul lui de vedere este o coechipiera cum foarte rar a mai intalnit.

"Eu lucrez cu premierul Viorica Dancila de un an, o luna si doua saptamani si va spun ca rar mi-a fost dat sa intalnesc in viata, si am lucrat in multe zone, si in multe domenii, sa gasesc un om atat de echipa cum este premierul Romaniei, Viorica Dancila", a explicat Ioan Denes.

Mai nou in Guvern, Daniel Suciu, ministrul Dezvoltarii, a afirmat ca pretuieste munca cu femeile si ca si-ar dori ca in Parlament sa fie 100 de femei din PSD, nu 50.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Doina Pana gramatica Dancila , #premier