Dancila vede razboi: Aceste forte cu care noi luptam acum vor distrugerea PSD, vor disparitia noastra ca partid

Sambata, 12 Octombrie 2019, ora 13:30
6380 citiri
Dancila vede razboi: Aceste forte cu care noi luptam acum vor distrugerea PSD, vor disparitia noastra ca partid
Foto: Arhiva Facebook/ Partidul Social Democrat

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata, la lansarea candidaturii sale la alegerile prezidentiale, ca "fortele" cu care se lupta PSD vor sa distruga acest partid. "Sa nu va indoiti nicio clipa de puterea pe care o avem si de ceea ce putem sa facem impreuna", a afirmat ea.

Dancila a spus ca viitoarele trei randuri de alegeri nu vor fi "simple batalii de campanie", ci vor fi "un adevarat razboi".

"De fiecare data cand au crezut ca ne-au infrant, ne-am intors mai puternici, mai organizati si i-am zdrobit. Forta noastra nu e trecatoare si nu se risipeste . (...) Aceste forte cu care noi luptam acum vor distrugerea PSD, vor disparitia noastra ca partid si au spus-o clar in discursul public: este singura lor miza si singurul lor obiectiv", a afirmat Dancila.

Premierul a sustinut ca miza celor care au initat motiunea de cenzura nu a fost caderea Guvernului, ci disparitia PSD.

"Cei care si-au dorit sa vada Guvernul nostru cazut si ne vor doborati vor regreta, pentru ca vor fi curand taxati de romani, pentru ca isi vor devoala impostura si vor arata intregii tari cum sunt: o gasca de amatori, avida dupa dupa o putere cu care nu stiu ce sa faca, pe care nu stiu cum sa o puna in slujba oamenilor si a tarii", a spus premierul demis.

Liderul PSD a aratat ca Opozitia va "esua, asa cum au esuat si in timpul guvernarilor trecute, asa cum esueaza zi de zi in fata romanilor", anuntand taieri de pensii si salarii.

"Aceasta alianta de moment se va dezbina curand pentru ca pe ei nu-i uneste nicio viziune, niciun plan, niciun program, ii uneste ura pentru noi, pentru PSD. Nu mai dureaza mult pana cand aceasta perdea de fum se va risipi si vor pierde din nou in fata noastra", a spus Dancila.

Aceasta a adaugat ca, prin ceea ce au facut acum, "ne-au deschis calea pentru o lupta deschisa, fara menajamente si fara bariere impotriva lor, a impostorilor, a mitomanilor".

"Cand pierd ei, romanii si Romania castiga, si pentru asta trebuie sa luptam cu totii. PSD nu este o opozitie usoara si indiferent unde am fi nu vom inceta niciodata sa luptam contra lor, a celor care vor sa arunce Romania in saracie, sa aduca ura si dezbinare. Un vot impotriva PSD nu o sa-i tina impreuna, se vor sfasia unul pe celalalt pana nu va mai ramane nimic", a afirmat Dancila, care a sustinut ca nu va renunta.

"Eu nu renunt, eu nu dau inapoi, eu nu ma dau batuta in fata celor care vor sa ne doboare", a spus Viorica Dancila.

Aceasta a vorbit si despre candidatura sa la alegerile prezidentiale.

"Vom vedea mult mai clar cine merita sa guverneze si cine trebuie sa plece acasa. Candidatura mea este acum despre asteptarile si sperantele fiecarui roman (...) este despre a face din Administratia Prezidentiala casa tuturor romanilor. Este despre a fi presedinte cu sufletul, cu gandul si cu fapta, pentru fiecare roman, despre a nu lasa pe nimeni in urma la finalul fiecarei zile", a mai spus liderul PSD.

Iata si ce au declarat unii dintre liderii PSD, la lansarea candidaturii lui Dancila, la adresa adversarilor politici

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#Dancila lansare candidatura PSD , #PSD