Deputat USR: Viorica Dancila a transformat "Ora premierului" din Parlament in "Ora minciunilor"

Vineri, 06 Aprilie 2018, ora 15:52
4714 citiri
Deputat USR: Viorica Dancila a transformat "Ora premierului" din Parlament in "Ora minciunilor"
Foto: Captura video Privesc.eu

Deputatul USR, Adrian Prisnel, a afirmat, vineri, ca premierul Viorica Dancila a mintit cand a declarat la "Ora premierului" ca inflatia medie a fost de doar 1,34%, cand aceasta e la 4,7% si ca valoarea adaugata e de circa doua miliarde euro, cand Guvernul PSD a indatorat tara cu 11,83 miliarde euro.

"Viorica Dancila a reusit sa transforme 'Ora Prim-Ministrului' din Parlament in 'Ora minciunilor'. Fara a-si ridica ochii din foile oferite de consilieri, aceasta a reusit sa insire minute bune minciuni si jumatati de adevaruri ambiguu impachetate, totul in dispret fata de cetatenii ce resimt situatia reala a Romaniei.

Noi, USR, i-am spus in plen ca minte. A mintit mult. Romanii nu traiesc astazi mai bine. Din contra. 81% dintre romani cred, pe buna dreptate, ca ne indreptam in directia gresita. Cel mai mare procent din ultimii 20 de ani. Toti o simtim, toti o spunem, numai PSD - interesati exclusiv de eliberarea gastilor mafiote - refuza adevarul", a afirmat Prisnel, intr-o postare pe Facebook.

Parlamentarul USR a adaugat, in postarea sa, ca prim-ministrul sustine ca "valoarea adaugata a fost de aproximativ doua miliarde de euro. Castigul salarial mediu brut a crescut cu 14% in 2017. Inflatia medie a fost de numai 1,34%", insa in realitate "in 2017, Guvernul PSD a indatorat Romania cu 11,83 miliarde de euro, salariile nete au crescut cu 3 lei, iar inflatia a ajuns la 4,7%, cel mai mare nivel din ultimii 5 ani".

Din sondajul realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), in intervalul 31 ianuarie -2 februarie, pe un esantion de 1.150 de persoane, 71% dintre romani considera ca Guvernul nu-si va respecta promisiunile in 2018 si 27% au raspuns cu "da".

Totodata, 62% dintre respondenti au spus ca prevederile din programul de guvernare al PSD legate de cresterea pensiilor si salariilor nu se vor realiza in acest an, iar 37% au spus ca "da". Un procent de 62% dintre romani au spus ca Executivul condus de Viorica Dancila nu va rezista pana la finalul mandatului, in timp ce doar 34% au raspuns cu "da".

Premierul Vasilica Viorica Dancila a participat, marti in Parlament la dezbaterea "Ora prim-ministrului", initiata de partidele din Opozitie. Ea i-a criticat pe liderii Opozitiei, in plenul Legislativului, afirmand ca exportarea mesajelor alarmiste in afara tarii nu fac bine Romaniei si ca scenariile alarmante ale adversarilor politici nu s-au adeverit.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#Viorica Dancila ora premierului , #PSD