Firea acuza o campanie de denigrare a PSD

Duminica, 24 Noiembrie 2019, ora 22:58
8542 citiri
Firea acuza o campanie de denigrare a PSD
Foto: Ziare.com

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca la aceste alegeri a fost o campanie de denigrare a PSD si a candidatului Viorica Dancila si de a lipi etichete atat pe liderii PSD, cat si pe Viorica Dancila.

"Stim ca in marile municipii a fost foarte greu pentru ca din nefericire a fost o campanie de denigrare a Partidului Social Democrat, de asemenea, de a lipi foarte multe etichete atat pe liderii PSD, cat si pe doamna Dancila. Din nefericire, stiti cum se spune, good news, no news, noi am venit sa prezentam faptele bune de la guvernare, iar din nefericire din partea cealalta au venit mai multe lucruri neplacute, ca sa ma exprim foarte elegant.

(...) Probabil ca si noi am avut anumite greseli, anumite ezitari poate anumite mesaje, care nu au fost tocmai pe agenda cetatenilor si de aceea acest scor, dar pe care noi nu-l consideram a fi final. Asteptam numaratoarea paralela", a precizat primarul Capitalei, la Antena 3.

Firea a mai spus ca asteapta rezultatele oficiale ale alegerilor, precizand ca au mai fost anumite situatii cand rezultatele anuntate seara nu au mai fost valabile dimineata.

"Nu inseamna ca nu respectam prezentate la exit-poll, sunt cifre muncite, reprezinta cercetari sociologice, dar asa cum s-a intamplat si in alte situatii ceea ce s-a anuntat seara nu a mai fost valabil dimineata. De aceea in primul rand si pentru noi ca echipa trebuie sa asteptam atat numaratoarea paralela, cat si rezultatele oficiale de la Biroul Electoral Central si abia apoi sa ne pronuntam in totalitate", a spus Firea.

Firea spune ca toate masurile bune luate de guvernarea PSD, printre care mariri de pensii si salarii, nu au contat decat intr-o mica masura la aceste alegeri.

"Se pare ca toate acestea au contat intr-o mai mica masura decat anumite mesaje negative care s-au dat si mai degraba felul in care am fost descrisi de catre influencerii de pe retelele de socializare. Aici daca am reusi sa gasim un raspuns impreuna cu cei care ne sunt aproape, cu toti colegii nostri din tara, cred ca am putea sa schimba ceva. Cum e posibil sa ai o guvernare buna in Parlament, sa aduci de asemenea legi foarte benefice pentru toata tara, pentru categoriile socio-profesionale si totusi partidul sa piarda din viteza", a mai spus Firea.

Iata si prima declaratie facuta de Viorica Dancila dupa aflarea rezultatelor exit-poll

Vezi si ce spune Dancila despre demisie

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Gabriela Firea Viorica Dancila alegeri prezidentiale , #PSD
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
Poza Unu' fugit pe-afara
Unu' fugit pe-afara
rank 5
Alta mamifera crescuta la scoala psd