Agentia de Inspectare si Restaurare a Monumentelor va fi LICHIDATA; Directorul agentiei: "Au inceput "reforma" cu cei incomozi sistemului oligarhic"

Sursa: Vremea Noua
Joi, 01 Decembrie 2016, ora 12:34
50 citiri
Agentia de Inspectare si Restaurare a Monumentelor va fi lichidata, iar in locul ei urmeaza sa fie creata o alta institutie, care se va numi Inspectoratul de Supraveghere Tehnica. Cel putin asta sustine directorului agentiei, Ion Stefanita, care afirma ca decizia a fost luata in cadrul unei sedinte la Ministerul Economiei.

"Se intampla dupa sapte ani dedicati si dand suflet unei institutii moarte in 2009 si incomode pentru multi pana in 2016. Ei au decis sa inceapa "reformele" - si au inceput ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.