Ajutoare nerambursabile pentru aproape 500 de membri CARP Barlad, de la Ministerul Muncii. Conditiile de acordare a ajutoarelor banesti!

Sursa: Est News
Luni, 03 Octombrie 2016, ora 10:22
68 citiri
Incepand de astazi pana pe 11 noiembrie, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Barlad si la sucursalele sale din mediul rural vor fi distribuite ajutoare nerambursabile finantate de Ministerului Muncii Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS).

Prin intermediul Federatiei Nationale a Pensionarilor din Romania, la care este afiliata si CARP, 480 de membri ai asociatiei (240 din Barlad si 240 din mediul rural) vor primi cate 25 lei, ajutor nerambursabil acordat cu prilejul Zilei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.