Alexandru Slusari: "Atunci cand Plahotniuc vrea sa arate ca lupta impotriva coruptiei, sacrifica transfugii; De la bun inceput era clar ca soarta lor va fi trista"

Sursa: Vremea Noua
Miercuri, 12 Aprilie 2017, ora 12:30
89 citiri
De la bun inceput era clar ca sorta transfugilor va fi trista. Oligarhul Vladimir Plahotniuc ii sacrifica in primul rand pe transfugi, atunci cand are nevoie sa arate ca lupta impotriva coruptiei. Declaratiile au fost facute de vicepresedintele Platformei Demnitate si Adevar, Alexandru Slusari, in contextul retinerilor efectuate in legatura cu trucare mai multor licitatii.

"Cand numai pornise procesul traseismului deputatilor, consilierilor si primarilor de la PLDM, eu am mentionat ca pe o ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.