Au votat principalii candidati la primaria Vaslui. Vasile Paval (PSD): "Am votat continuitatea, am votat echipa". Marius Arcaleanu (PNL): "Am votat cu gandul la cei plecati afara"

Sursa: Vremea Noua
Duminica, 05 Iunie 2016, ora 12:33
80 citiri
Insotit de sotie, Vasile Paval, candidatul PSD la functia de primar a venit la sectia de votare 46, de la scoala 1, in jurul orei 10.30. Acesta a salutat pe toata lumea din sectia de votare si a discutat cu locuitorii din zona. "Am votat continuitatea, am votat echipa cu care sunt convins ca vom duce la capat toate proiectele de modernizare ale Vasluiului. Am votat cu incredere, pentru ca lista de consilieri cu care am venit in fata vasluienilor contine oameni responsabili, care isi vor duce la ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.