Barladeni terorizati de consumatorii de etnobotanice - "Am sa pun apartamentul de vanzare pana la urma, ca nu stiu daca zona se va mai linisti vreodata"

Sursa: Est News
Vineri, 16 Iunie 2017, ora 23:59
85 citiri
de Mihaela NICULESCU

Consumul de droguri prolifereaza de la zi la zi in Barlad, sub nasul politistilor si jandarmilor, care par ca au demisionat in fata acestui flagel. In ciuda nenumaratelor semnale pe care ziarul Est News le-a tras in ultimii ani, lucrurile au ramas neschimbate, cei afectati fiind nu doar consumatorii inconstienti, dar si cetateni ai orasului. O zona recunoscuta de politisti si jandarmi pentru evenimentele nedorite care au loc si ale caror autori sunt drogatii, copii si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.