Caz tulburator in Galati. Cum a ajuns o copila de 14 ani proxenet pentru colegele de scoala: "M-am interesat care dintre fete si-o pune. Se lasau greu, dar se lasau convinse"

Sursa: Vremea Noua
Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 18:36
79 citiri
Dupa ce a cunoscut tainele celei mai vechi meserii din lume pentru ca ii era "ciuda" cand ii vedea pe ceilalti copii cu bani, o copila de doar 14 ani a intrat in forta in afaceri ca "madame" pentru propriile colege de scoala.

"Mama nu avea cu ce sa-mi cumpere aproape nimic. Cumva trebuia sa fac rost de bani. Asa mi-a venit ideea", a declarat Simona.

Simona Alexandra (identitatea protejata in dosarul penal) recunoaste ca nu i-a placut niciodata sa studieze si trecea pe la scoala atat cat sa nu ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.