Criza de locuinte ii face pe barladeni sa-si ia lumea in cap. Primarul Boros, restantier la promisiunea "Un lot pe saptamana, saptamana si lotul"

Sursa: Est News
Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 23:20
70 citiri
Sute de barladeni nu au unde sa locuiasca, stau claie peste gramada in spatii mici si insalubre si, din pacate, nu se intrezareste nicio posibilitate ca problema lor locativa sa se rezolve prea curand. Pe lista prioritatilor din programul electoral, in privinta caruia primarul Dumitru Boros s-a laudat in fata barladenilor ca-l va pune in practica litera cu litera, se afla si constructia de locuinte ANL, ca si atribuirea de terenuri pentru construirea de case. "Un lot pe saptamana, saptamana si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.