Dobrovolschi rupe tacerea in urma linsajului mediatic la care este supus de ziarul Vremea Noua: "Mizeriile au inceput din momentul in care am refuzat sa-i mai dam bani Cezarei Mironica"

Sursa: Est News
Miercuri, 07 Iunie 2017, ora 23:20
85 citiri
Dupa ani de zile in care a respins orice forma de a reactiona fata de articolele defaimatoare publicate de ziarul Vremea Noua la adresa sa, a familiei sale precum si a grupului de firme in structurile carora apare numele sau, omul de afaceri Dan Dobrovolschi rupe tacerea.

Hotararea de a spune lucrurilor pe nume vine dupa ce atacurile publicatiei mai sus amintite au capatat forma unui linsaj mediatic inacceptabil, al carui scop ascuns este de o meschinarie inimaginabila: banii.

Dan ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.