Echipamente medicale pentru salvarea vietii nou-nascutilor, in valoare de 14.000 de euro, donate Maternitatii Barlad de Asociatia "Salvati copiii"

Sursa: Est News
Vineri, 10 Noiembrie 2017, ora 23:59
41 citiri
Sectia Neonatologie a Spitalului "Elena Beldiman" Barlad a primit ieri o sponsorizare impresionanta din partea Asociatiei "Salvati copiii", constand in echipamente medicale in valoare de 14.000 de euro. Un incubator de terapie intensiva, o lampa de fototerapie care se utilizeaza in cazul bebelusilor cu icter patologic, un monitor de functii vitale si un aparat de ventilatie sunt noile echipamente de ultima generatie care vor contribui la salvarea vietilor micutilor abia adusi pe lume la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.