Ex-presedintele CC: Degradarea a inceput pe timpul comunistilor, insa Republica Moldova a fost distrusa de partajarea institutiilor de catre "proeuropeni"

Sursa: Vremea Noua
Vineri, 05 Februarie 2016, ora 12:35
36 citiri
Lucrurile in Republica Moldova au inceput sa degradeze in perioada guvernarii comuniste, insa tara a fost distrusa de partajarea politica a tuturor institutiilor statului, odata cu venirea guvernarii asa-zise proeuropene, care a preluat puterea in 2009.

"Pe timpul lui Mircea Snegur, situatia nu era asa. Totul a inceput cand la putere a venit Partidul Comunistilor si orice numire trebuia coordonata cu Voronin. De exemplu, fostul meu sofer de la Curtea Constitutionala a incercat sa se angajeze ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.