EXCLUSIV (Video) Bebelus de 4 luni, mort in timp ce era internat la Spitalul de copii din Barlad! Familia disperata ii acuza pe medici, care nu au stiut ce explicatie sa dea pentru moartea subita a copilului!

Sursa: Est News
Joi, 24 Martie 2016, ora 10:23
226 citiri
de Simona MIHAILA

Cosmar de neinchipuit pentru o familie din comuna Fruntiseni care si-a scos, ieri, de la Morga Barlad bebelusul in varsta de 4 luni, mort subit in timp ce se afla internat la Sectia de pediatrie a Spitalului de Urgenta "Elena Beldiman" Barlad.
Mama copilului, Adriana Vieru (45 de ani) sustine ca a mers luni la spital ca sa-si externeze bebelusul, dar in loc de asta, a primit vestea ca trebuie sa mearga sa cumpere hainute si sicriu deoarece copilul e mort.

Parintii, care mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.