Experienta-soc pentru corul "Armonia" din Iasi in timp ce se afla in Franta: un vechi solist aproape ca a facut atac cerebral. Cu toate acestea, "Armonia" a excelat!

Sursa: Est News
Vineri, 22 Iulie 2016, ora 13:22
73 citiri
Un barladean, membru al corului "Armonia" din Iasi, a avut parte de o calatorie plina de neprevazut cu ocazia participarii la festivalul de muzica corala din Saint Maximin (sudul Frantei). Dupa doua zile de mers cu autocarul, lui Florin Raimond Petrescu, membru cu state vechi al corului "Armonia", i s-a facut rau din cauza drumului, oboselii si caldurii si a fost internat de urgenta, cu insuficienta pulmonara si simptome similare unui accident vascular cerebral, la un spital din Nisa.

Asa a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.