Iata de cine si-au facut mila judecatorii barladeni: Violatorul din Vutcani a recunoscut cu seninatate ca si-a violat si verisoarele minore!

Sursa: Est News
Vineri, 06 Mai 2016, ora 13:20
93 citiri
de Razvan CALIN

Cazul lui Ciprian Andronic, adolescentul de 17 ani, care a comis doua violuri in decurs de cateva luni, ii ingrozeste pana si pe anchetatori. In timpul audierilor, individul a declarat ca a mai batjocorit doua fetite, una de 9 ani si cealalta de 10 ani, ambele fiindu-i verisoare.

Nervii echipei de investigatori care sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Barlad ancheteaza cazul adolescentului Ciprian Andronic, acuzat ca a batjocorit o minora de 12 ani, sunt pusi la grea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.