In fiecare zi din saptamana, o alta surpriza pregatita copiilor din Barlad de catre Biblioteca "Belloescu". Nu este vorba de carti!

Sursa: Est News
Vineri, 08 Iulie 2016, ora 10:22
48 citiri
De luni, Biblioteca "Stroe S. Belloescu" Barlad da startul vacantei pentru copii, invitandu-i sa participe la activitati creative pe parcursul saptamanii.

Lunea si vinerea, de la ora 11.00, atelierul de creat genti si accesorii din hartie ii asteapta pe copiii cu varste de peste 12 ani sa invete tainele confectionarii unor accesorii extrem de originale. 20 de cursanti vor fi coordonati de bibliovoluntari. Martea si joia, de la ora 10.00, va fi deschis cercul micilor actori. Zece copii vor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.