Judetul Justitiei clemente! O alta copila a fost violata cu salbaticie si, inca o data, judecatorii barladeni l-au lasat in libertate pe dezaxat!

Sursa: Est News
Marti, 03 Mai 2016, ora 16:21
48 citiri
de DANIEL MICU

Un adolescent din comuna Vutcani a batjocorit o copila de 12 ani, dupa ce, la inceputul anului a violat-o pe mama prietenului sau cel mai bun. Intrucat, dupa primul viol, judecatorii nu l-au considerat periculos, Ciprian Andronic, de 17 ani, era cercetat in stare de libertate, dar nici dupa ce a batjocorit-o cu salbaticie pe adolescenta de 12 ani, magistratii barladeni nu au gasit de cuviinta sa tina inchisa bruta pusa pe distrus vieti. Ore intregi s-au straduit politistii sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.