Legata de maini si de picioare, batuta cu batele si hranita cu resturi de gunoaie. Agresorul are aproape 80 de ani Citeste mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-02-27/Legata-de-maini-si-de-picioare-batuta-cu-batele-si-hran

Sursa: Vremea Noua
Sambata, 28 Februarie 2015, ora 09:32
106 citiri
Eliberat acum cinci ani din penitenciarul de la Botosani, un criminal feroce, Gheorghe Lazar, astazi in varsta de 76 de ani, inchis pentru doua crime terifiante si suspect intr-o cauza similara, ramasa insa cu autori necunoscuti, a fost adus ieri cu mascatii politiei de la Campulung Moldovenesc la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Suceava, acuzat de alte lucruri ingrozitoare.

De data asta, Gheorghe Lazar este acuzat ca alaturi de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.