Lovitura la Palat: Buzatu il propune pe Florin Sarbu, din "aripa Tariceanu", vicepresedinte la Consiliul Judetean! ALDE ameninta cu nevalidarea mandatului lui Sarbu!

Sursa: Vremea Noua
Sambata, 18 Iunie 2016, ora 06:32
42 citiri
RAZBOI... In urma cu doua zile, liderii liberalilor au batut palma cu UNPR pentru o alianta electorala si guvernare comuna. La Vaslui, schimbarea macazului si noua alianta UNPR-PNL i-a luat prin surprindere pe cei din Partidul Social Democrat, care s-au repliat din mers. Sunt sapte consilii locale in care noua alianta dintre liberali si progresisti va face ca PNL-UNPR sa detina majoritatea, mai ales ca in aceste aliante vor interveni si cei de la Miscarea Populara, noii aliati ai liberalilor. ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.