Nicolae Botgros si "Lautarii" au facut spectacol la Cantalaresti: peste 4.000 de oameni au dansat la sarbatoarea comunei Stefan cel Mare (foto)

Sursa: Vremea Noua
Duminica, 03 Iulie 2016, ora 22:33
144 citiri
A fost mare bucurie in satul Cantalaresti, acolo unde primaria si Consiliul Local Stefan cel Mare, in colaborare cu Consiliul Judetean, au organizat ziua comunei. O sarbatoare pe care primarul Mihai Moraru, alaturi de viceprimarita Despina Ciobanu, dar si sute de gospodine din comuna au organizat-o in mod exemplar, cu 40.000 de sarmale, muzica buna, cantareti din Romania si Republica Moldova. Piesa de rezistenta a zilei a fost concertul sustinut de Nicolae Botgros si ai sai "Lautari", de la ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.