Noapte petrecuta in frig, cu prezenta din ora in ora, la Agentia de Mediu, pentru depunerea dosarelor pentru Programul "Casa Verde"

Sursa: Est News
Marti, 11 Octombrie 2016, ora 13:21
79 citiri
Noapte petrecuta in frig, numere de ordine pe caiet si nervi intinsi la maxim. Asa s-ar putea descrie in cateva cuvinte tabloul creat la Agentia pentru Protectia Mediului Vaslui, in ziua depunerii dosarelor pentru obtinerea unei finantari, pe Programul Casa Verde, pentru instalarea de sisteme de incalzire care utilizeaza energie regenerabila. Cele 1,9 milioane de lei alocate judetului nostru, erau epuizate inainte de inceperea programului institutiei care preia cererile de la populatie, le ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.