Platforma DA cere DEMISIA lui Candu, promotorul direct al proiectului privind amnistia fiscala: "E o tentativa periculoasa a lui Plahotniuc de legalizare a marilor hotii"

Sursa: Vremea Noua
Joi, 16 Februarie 2017, ora 12:32
41 citiri
Platforma Demnitate si Adevar cere demisia presedintelui Parlamentului, Andrian Candu, ca promotor direct al proiectului de lege privind amnistia, cu depunerea mandatului de deputat, iar Procuraturii Generale sa initieze urmarirea penala a initiatorilor actului legislativ generator de coruptie, protectionism si favorizare a infractorilor.

Intr-o declaratie emisa astazi, Platforma DA atentioneaza ca, in avizul sau, chiar si CNA a semnalat o serie de deficiente si riscuri, sustinand ca ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.