Premiera pentru un parlamentar vasluian. Daniel Olteanu (PNL): "Voi lucra cu fise pe fiecare comuna si oras, iar raportul de activitate va viza inclusiv modernizarea drumurilor"

Sursa: Vremea Noua
Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 12:35
44 citiri
Material de propaganda electorala

"Drama vasluienilor din mediul rural e ca nici macar nu se ajunge in punctul in care sa se discute despre calitatea sanatatii sau educatiei, pentru ca, nu o data accesul la aceste servicii este blocat total. Ambulante si copii fac eforturi anormale sa ajunga la un bolnav sau la scoala," spune fostul prefect Daniel Olteanu, acum candidatul liberal aflat in fruntea listei pentru Camera Deputatilor. "Nu e suficient ca un ministru sa vina si sa bata la picior ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.