Reactia uluitoare a sefului Politiei Locale Vaslui, in legatura cu parcarile neregulamentare: "Ar fi un abuz daca politistii ar veni in fiecare zi cu 20 de amenzi, pentru ca asa vor ziaristii"

Sursa: Est News
Vineri, 17 Iunie 2016, ora 16:21
105 citiri
de Bogdan RUSU

Reactie incredibila a lui Sorinel Catana, seful Politiei Locale Vaslui, fata de ziaristii Est News, care au avut tupeul nemasurat sa-l intrebe pe domnia sa una-alta despre parcarile neregulamentare care se petrec zilnic sub nasul ingaduitor al institutiei pe care o conduce. Pe 13 iunie, semnalam in cotidianul Est News faptul ca oamenii legii nu ii sanctioneaza pe toti soferii care parcheaza neregulamentar in apropierea trecerilor de pietoni de pe raza municipiului Vaslui. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.