Scandal cu iz politic in mijlocul drumului la Deleni, dupa ce o masina a fost avariata din cauza gropilor. Primarul PSD si viceprimarul PNL s-au "alintat" cu cele mai dulci vorbe!

Sursa: Est News
Vineri, 09 Septembrie 2016, ora 23:21
34 citiri
de Simona MIHAILA

Un incident petrecut, ieri, pe Drumul Judetean 245 E, care strabate comuna Deleni, s-a transformat intr-un ditamai taraboi. Starea precara a drumului a dus la avarierea unui autoturism. In scurt timp, in spirit de solidaritate cu soferul furios la culme ca si-a stricat masina, s-au alaturat alti cativa sateni, care se indreptau catre balciul din apropiere. Pret de circa doua ore, accesul pe drum a fost imposibil chiar si pentru mijloacele de transport in comun, calatorii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.