Sistemul informatic al Casei de sanatate va merge cand va beneficia de mentenanta. Ce vina au vasluienii care au ramas fara retete?

Sursa: Est News
Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 13:22
48 citiri
Rabdarea medicilor si pacientilor a fost pusa la grea incercare saptamana aceasta, cand, zile la rand, sistemul informatic pentru al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) nu a functionat. Mii de pacienti din intreaga tara au ramas fara retete, la fel ca si pacientii din judetul Vaslui. Cand se va rezolva problema? Purtatorul de cuvant al CNAS, Augustus Costache, a declarat pentru Est News ca sistemul va deveni functional in curand, problema fiind data de lipsa mentenantei, pentru care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.