"Tineti minte cuvintele lui Stefan: Moldova nu e a voastra, ci a urmasilor vostri s-a urmasilor urmasilor vostri in veacul vecilor" (foto)

Sursa: Vremea Noua
Miercuri, 10 Ianuarie 2018, ora 22:34
278 citiri
OMAGIU... Cei 543 ani de la cea mai importanta victorie impotriva otomanilor au fost celebrati ieri, 10 ianuarie, printr-o ceremonie la Ansamblul monumental "Podul Inalt" din Bacaoani. Evenimentul s-a dovedit a fi un bun prilej de "parada politica", pentru ca a avut ca invitati o sumedenie de politicieni reprezentanti ai institutiilor locale, judetene, de peste Prut, precum si din Parlament. Astfel, alaturi de presedintele Consiliului Judetean (CJ) - Dumitru Buzatu, vicepresedintii CJ -Vasile ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.