ULTIMA ORA: Slujba de inmormantare a mamei principelui Radu, tinuta de PS Ioachim Bacaoanul, Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului (FOTO, VIDEO)

Sursa: Vremea Noua
Joi, 14 Septembrie 2017, ora 15:38
102 citiri
PROTOCOL REGAL... Altetele Sale Principesa Margareta, Custodele Coroanei si principele Radu al Romaniei, au condus astazi pe ultimul drum pe mama principelui, medicul Gabriela Duda. Desi a fost anuntat ca va participa la slujba de imormantare, Inaltpreasfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, acesta nu a mai putut veni. Slujba a fost oficiata de PS Ioachim Bacaoanul, Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, care a sosit la Biserica Sf. Dumitru din Barlad, unde a ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.