Un fost angajat din serviciul de securitate al lui Iaralov face dezvaluiri cutremuratoare: "Are mai multe omoruri pe constiinta; Cu Plahotniuc se cunosc din 97, erau ambii din mafia Solntevskaia"

Sursa: Vremea Noua
Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 18:34
303 citiri
Serghei Iaralov, dubiosul businessman din anturajul oligarhului Vladimir Plahotniuc, a pus pe branci mai multe banci cu mult inainte ca numele sau sa devina cunoscut publicului larg. Mai mult, Iaralov s-ar afla in spatele unor omoruri de la sfarsitul anilor 90. Dezvaluirile au fost facute de unul dintre fostii angajati ai serviciului de securitate al lui Serghei Iaralov, intr-un film despre anturajul lui Plahotniuc, numit "Moldova ingenunchiata".

Tudor Donos a lucrat in serviciul de securitate ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.