Un nou "cadou" de la Dodon - a pus datoriile Transnistriei fata de Gazprom pe umerii Chisinaului: "In loc sa caute miliardul furat din sistemul bancar, ne pune in carca alte sase miliarde"

Sursa: Vremea Noua
Joi, 19 Ianuarie 2017, ora 18:38
42 citiri
Presedintele Igor Dodon a recunoscut datoriile Transnistriei fata de compania rusa Gazprom, in suma de 6,5 de miliarde de dolari, drept "datoria totala a Moldovei". Potrivit Infotag, s-a intamplat in timpul intrevederii la Moscova cu conducerea concernului rus.

In acelasi timp, Dodon a mentionat ca Chisinaul "examineaza variantele posibile pentru achitarea datoriei fata de Gazprom, pe care Moldova din dreapta Nistrului o are in suma de circa 500 de milioane de dolari".

"Avem anumite idei cum ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.