Vasluienii s-au distrat pe cinste: au mancat 60.000 de mici, 20.000 de carnati, tone de bere si 3.000 de baloane, vandute la Zilele Orasului!

Sursa: Vremea Noua
Miercuri, 17 August 2016, ora 09:33
78 citiri
In cele doua zile de sarbatoare, mii de vasluieni au umplut pana la refuz cele 10-12 terase din centrul orasului, demonstrand ca, dincolo de concertele oferite de primarie, spiritul de petreceri este viu in fiecare dintre acestia. Au fost cozi pentru mici, bere, kurtos, mere glazurate, gogosi grecesti sau granita siciliana, dar si la baloanele umflate pe loc, fiind vandute mii de baloane, inclusiv baloane cu led-uri. In medie, cele zece terase cu gratare au vandut, pe seara, in jur de 3.000 de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.