(Video) Accident groaznic la Solesti! Un taximetrist a murit nevinovat dupa ce o duba care a vrut sa evite un cal a intrat pe contrasens!

Sursa: Est News
Vineri, 07 Octombrie 2016, ora 10:22
121 citiri
de Daniel MICU

Groaznic accident de circulatie, azi-noapte, in judetul Vaslui. Un barbat in varsta de 60 de ani si-a pierdut viata, iar un altul de 26 de ani a ajuns la spital cu rani serioase la cap, dupa ce masinile lor s-au ciocnit violent. Totul, dupa ce unul dintre soferi a lovit un cal care mergea nesupravegheat pe marginea soselei.

Accidentul s-a petrecut pe DN 24, chiar in centrul localitatii Solesti, intre Vaslui si Iasi. Tanarul de 26 de ani, din Valeni, care se afla la volanul unei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.