Premiera in fotbalul barladean: Andrei Ciobanu, primul fotbalist din Barlad care cucereste titlul in primul esalon fotbalistic din Romania! Hagi are numai cuvinte de lauda!

Sursa: Est News
Marti, 16 Mai 2017, ora 23:21
269 citiri
Andrei Virgil Ciobanu a devenit sambata campion al Ligii I la fotbal , dupa ce Viitorul Constanta, echipa la care este legitimat, a invins in ultima etapa din play-off formatia CFR Cluj, scor 1 - 0. Este pentru prima data cand un barladean reuseste aceasta performanta, insa nu este primul titlu cucerit de Ciobanu, care a luat toate trofeele puse la bataie la nivel de juniori de cand a fost cooptat in Academia "Gheorghe Hagi". Acesta a sarbatorit alaturi de colegii sai la festivitatea de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.