25 de ani de la Singur acasa - Ce mai fac si cum arata in prezent actorii (Galerie foto)

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 07:43
14793 citiri
25 de ani de la Singur acasa - Ce mai fac si cum arata in prezent actorii (Galerie foto)
Foto: Instagram/The Pizza Underground

Kevin McCallister era, acum 25 de ani, un erou pentru copiii de pretutindeni. Pentru unii din generatia noua inca este.

Ramas singur acasa in vacanta, din greseala, preocuparea sa favorita era sa manance pizza. Si in prezent Macaulay Culkin, cel care l-a interpretat pe Kevin la 10 ani, e tot la capitolul pizza, el cantand intr-o trupa numita The Pizza Underground, informeaza E!.

Macaulay Culkin nu prea mai joaca (la 14 ani acesta s-a retras pentru o perioada din showbiz), insa isi foloseste vocea in filme si apare in unele show-uri. Cel mai recent rol major a fost in comedia neagra "Saved!", din 2004, in care au jucat si Mandy Moore si Jena Malone.

In general, actorul in varsta de 36 de ani incearca sa-si tina viata privata departe de lumina reflectoarelor.

Foto: Instagram/The Pizza Underground

In copilarie si adolescenta, Culkin a avut o relatie dificila cu parintii, ajungand sa-si poarte singur de grija si chiar sa ceara custodia fratilor sai mai mici. S-a casatorit la 18 ani cu actrita Rachel Miner, s-a separat peste doi ani si a divortat la varsta de 22 de ani. A avut o relatie cu Mila Kunis in perioada 2002 - 2010, despartirea fiind una amiabila si ramanand prieten cu Kunis, in prezent mama copilului lui Ashton Kutcher.

Macaulay Culkin a murit...din nou: Actorul a trebuit sa infirme iar zvonurile

In 2013 a inceput sa iasa cu actrita Jordan Lane Price, din "All my children".

Catherine O'Hara, mama lui Kevin McCallister in film, actrita originara din Canada, a jucat si in "Beetlejuice", inainte de "Home Alone", continuand cu "The Nightmare Before Christmas", "Chicken Little" si "Frankenweenie". A stralucit in rolul facut in "Temple Grandin", in 2010, pentru care a primit si mai multe nominalizari la gale importante.

O'Hara s-a casatorit in 1992 si are doi copii: Matthew, de 21 de ani, si Luke, de 18.

Foto: Instagram/Catherine O'Hara

John Heard, tatal lui Peter McCallister in film, a continuat si el cu actoria, desi traiectoria nu e dintre cele mai bune, dupa cum insusi marturisea in 2008, intr-unul dintre rarele interviuri acordate: "Accept orice mi se ofera acum!".

A aparut in "Sharknado", in 2013, dar si ca invitat in "Modern Family", "Person of Interest", "Mistresses" si "NCIS: Los Angeles".

Are un fiu, Jack, cu o fosta iubita, Melissa Leo, un altul, Max, si o fiica, Annika, cu fosta sotie Sharon Heard.

Foto: Captura video YouTube

Devin Ratray, fratele mai mare al lui Kevin, a continuat si el cu actoria. A aparut in "Law & Order: Special Victims Unit", "Person of Interest", "Agent Carter and Louie". In plus, a jucat si in filmul "Nebraska", nominalizat la Oscar.

Chiar daca a trecut multa vreme de la "Home alone", actorul recunoaste ca i se intampla des sa fie recunoscut de catre fani.

Foto: Instagram/Devin Ratray

Michael Maronna, celalalt frate al lui Kevin, a jucat in "IRL" si "The Adventures of Pete & Pete", in perioada 1992 - 1998. In cele din urma, s-a reprofilat, lucrand ca electrician pe platourile de filmare. Din cand in cand, mai joaca insa in filme sau seriale, cum ar fi "Nurse Jackie" sau "Elementary".

Foto: Twitter/Michael Maronna

Hillary Wolf, una dintre surorile lui Kevin, a aparut in "Big Girls Don't Cry...They Get Even" la doi ani de la "Singur acasa". Curand, a renuntat insa la actorie, in 1996 si 2000 reprezentand SUA la Jocurile Olimpice.

In prezent, Hillary este mama, ea descriind viata din aceasta postura pe blog (NotSoZenMom.com).

Foto: NotSoZenMom.com

Angela Goethals, cealalta sora mai mare a lui Kevin in film, a avut o serie de roluri mici, inclusiv in "Jerry Maguire", din 1996. Dupa terminarea liceului, tanara, originara din New York, a luat o pauza in actorie pentru a merge la facultate.

A urmat reintoarcerea la actorie, cu filmul "Spanglish", din 2004. In 2005, actrita s-a casatorit cu un coleg de breasla, Russell Soder, avand impreuna cu acesta o fetita.

Foto: Twitter/Angela Goethals

Gerry Bamman, unchiul Frank al lui Kevin in film, nu prea a mai avut succes dupa "Home alone", avand mari perioade in care a fost somer. A avut un rol mic in "The Bodyguard", din 1992, la fel in "Runaway Jury", din 2003. A aparut si in "Law & Order" sau in "Damages", "The Good wife" si "The Following".

Are un fiu, Nicholas, dintr-un mariaj incheiat cu Emily Mann.

Foto: captura video YouTube

Daniel Stern, unul dintre hotii din "Home alone", a fost vocea naratorului din "The Wonder Years" in perioada 1988 - 1993, iar in perioada 1999 - 2000 a fost vocea principala a lui Dilbert, din seria animata cu acelasi nume. A jucat si in "Danny", "Regular Joe", "Monk", "House of lies" si "Manhattan".

Impreuna cu sotia sa, Laure Mattos, are trei copii: Sophie, Marie si Henry. Pentru faptul ca a facut voluntariat pentru mai multe organizatii, a fost medaliat chiar de catre Barack Obama, in 2009.

In prezent, Daniel Stern este si regizor, dar si sculptor si scriitor.

Foto: Facebook/Daniel Stern

Joe Pesci, cel de-al doilea hot, jucase in "Goodfellas" cu doar doua luni inainte de lansarea "Singur acasa". Dupa cele doua succese, Pesci a jucat in "My cousin Vinny", in 1992, dar si in "Casino", din 1995. In 1998 a avut mai multe roluri de "dur", dupa care s-a retras pentru o vreme din actorie pentru a se concentra pe muzica.

A jucat si in thrillerul "The good shepard", in 2006, regizat de prietenul sau Robert De Niro, dar si in "Love Ranch", din 2010.

Actorul cu origini italiene a fost casatorit de trei ori, divortand de fiecare data.

Foto: Twitter/Joe Pesci

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Macaulay Culkin prezent, #actori Singur acasa prezent poze, #actori Home alone prezent, #25 ani Singur acasa , #actori