5 celebritati care au cunoscut faima din intamplare (Galerie foto)

Joi, 23 Mai 2013, ora 12:23
13304 citiri
5 celebritati care au cunoscut faima din intamplare (Galerie foto)
Foto: Cracked.com

Citim deseori despre vedete care au luptat din rasputeri pentru a ajunge cunoscute in lumea intreaga. Aflam despre esecurile lor repetate si cum, intr-o buna zi, norocul a inceput sa le surada. Exista, insa, si oameni care au cunoscut faima absolut intamplator, fara a visa sau a planifica vreun destin maret.

Citeste 5 povesti ale unor vedete devenite faimoase din pura intamplare sau al caror destin pur si simplu si-a urmat cursul firesc, conform Cracked.

Jason Statham

Filmele de actiune aveau nevoie de un erou, asa ca Jason Statham si-a asumat destul de bine acest rol. Dupa succese ca Crank, Crank: High Voltage, Eroi de Sacrificiu, Furios si Iute sau Legea Strazii, e evident faptul ca Statham apartine lumii cinematografiei.

Cu toate astea, lucrurile nu au fost dintotdeauna atat de clare. Actorul a fost mai intai un sportiv de talie olimpica, facand parte din lotul national de scufundari al Marii Britanii, echipa ce s-a clasat pe locul 12 la Campionatele Mondiale din 1992.

Apoi, Statham a vandut bijuterii contrafacute pe strazile Londrei, insa norocul i-a suras cand a fost descoperit de un agent. Putin dupa acest moment, actorul i-a fost prezentat lui Guy Ritchie, care cauta o figura noua, rebela, potrivita productiilor sale ulterioare. Asa a ajuns Jason Statham actor, avand la activ astazi mai mult de 30 de filme.

Wilford Brimley

Actorul american Wilford Brimley a aparut in numeroase productii de succes, printre care The China Syndrome, Cocoon, seria TV "The Waltons" si intr-o reclama la cereale, foarte populara in Statele Unite ale Americii. Inainte de a intra in aceasta lume. Brimley a fost un adevarat cowboy, cu tot cu ferma si animale, ba chiar se pricepea si la fierarit.

La un moment dat, insa, cum bunul sau prieten Robert Duvall tot aparea in productii cinematografice, s-a lasat si el convins sa incerce. Wilford a primit un rol in True Grit, a aparut apoi in showul de televiziune Lawman, The Waltons si de aici lucrurile au fost pecetluite. Intreaga viata a fostului cowboy s-a schimbat doar pentru ca s-a gandit ca ar fi distractiv sa calareasca si in fata camerei de filmat.

Hulk Hogan

Actorul care si-a construit cariera in cinematografie pe baza celebritatii pe care o avea deja in ringul de lupta a visat dintotdeauna sa fie muzician. Conform autobiografiei sale, "My Life Outside the Ring", Hogan a abandonat scoala pentru a se putea dedica trupei sale, Rukus. Aceasta devenise faimoasa in Tampa Bay, iar Hogan se putea si antrena in paralel.

Se pare ca la un concert al trupei, doi luptatori profesionisti au intuit potentialul lui Hogan si i-au propus sa devina luptator profesionist. La doar cateva saptamani de la acest episod, actorul incepuse sa se antreneze intensiv, ulterior incepand sa joace in filme.

Burt Reynolds

Inainte de rolurile din Boogie Nights sau Smokey and the Bandit, Burt Reynolds nici nu se gandea ca ar putea avea succes ca actor. In schimb, inca din liceu i se preconiza o cariera fulminanta in fotbal.

La absolvirea liceului din Florida, Reynolds avea deja pe masa cateva burse din care trebuia sa aleaga cea mai buna varianta. Cu toate astea, la scurt timp, o accidentare grava i-a inchis fara drept de apel acest drum.

Asadar, Reynolds s-a reorientat si a inceput sa studieze pentru a deveni politist. La un moment dat, un profesor l-a rugat sa recite din Shakespeare. Prestatia lui Reynolds a fost atat de impresionanta incat a primit si un rol intr-o piesa, dupa care cariera sa a trecut la alt nivel, odata cu Hyde Park Playhouse. Reynolds a trecut de la teatru la film, iar succesul era deja garantat.

Steven Seagal

In anii '80, Seagal nici nu se gandea ca ar putea cunoaste succesul ca actor. In schimb, era un renumit instructor de aikido. Destinul a facut ca la cursurile sale sa se inscrie si Michael Ovitz, unul dintre cei mai cunoscuti agenti de la Hollywood. Se spune ca Ovitz sustinea deseori ca poate transforma orice anonim in star de cinema. Se pare ca agentul a avut un presentiment bun si in ceea ce il priveste pe Seagal.

Mai departe, lucrurile seamana destul de bine cu un film american: Seagal a fost adus la studiourile Warner, a avut de ales intre mai multe scenarii, a ales Above the Law, i s-a dat un producator, pentru ca apoi sa devina un actor international. Ei bine, se pare ca scenariul celebritatii nu este nicidecum atat de complicat pe cat am fi crezut.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#vedete din intamplare, #celebritati inceputuri, #actori din intamplare, #anonimi deveniti actori succes , #actori