7 actori care au ucis pe cineva in viata reala (Galerie foto)

Marti, 29 Octombrie 2013, ora 07:33
15509 citiri
7 actori care au ucis pe cineva in viata reala (Galerie foto)
Foto: Death and Taxes

Spunem deseori ca "viata bate filmul", fara sa ne gandim ca aceasta zicala poate fi valabila chiar si in cazul actorilor consacrati. Evenimente tragice le-au marcat viata unor celebritati cunoscute pentru rolurile de pe marile sau micile ecrane.

Death and Taxes a investigat indeaproape destinele unor actori faimosi si a descoperit ca unii dintre ei au cate o crima la activ si in viata reala, nu doar pe ecran.

Fay DeWitt

In 1965, actrita de comedie Fay DeWitt ("Mork & Mindy", "Designing Women") a fost acuzata de uciderea sotului ei, dramaturgul Ray Allen. Actrita l-a injunghiat pe barbat cu un cutit pentru deschis scrisori.

Amy Locane-Bovenizer

In februarie 2013, actrita Amy Locane-Bovenizer, cunoscuta in special pentru rolul din serialul Melrose Place, a fost condamnata la trei ani de inchisoare dupa ce a fost acuzata de omucidere. In 2010, actrita a accidentat-o mortal pe Helene Seeman, o femeie in varsta de 60 de ani. La aflarea sentintei, Bovenizer a izbucnit in lacrimi, familia actritei fiind, de asemenea, foarte afectata.

Charles S. Dutton

In anii '70, cu mult inainte de a aparea in Alien3, actorul Charles S. Dutton a fost arestat pentru omor prin imprudenta si posesie ilegala de arme de foc. Se pare ca in timpul unei revolte din inchisoare, Dutton si-a atribuit chiar rolul de lider, ceea ce i-a adus, bineinteles, alte probleme.

Lillo Brancato Jr.

Actorul Lillo Brancato Jr., cel care a aparut in filmele "The Sopranos" si "A Bronx Tale", isi ispaseste momentan o sentinta de 10 ani de inchisoare. Brancato Jr. este inchis pentru furt si uciderea unui ofiter de politie din New York.

Rebecca Gayheart

Frumoasa Hollywoodului anilor '90, actrita Rebecca Gayheart, a accidentat mortal un baietel in varsta de 9 ani in 2001, pe cand conducea in centrul Los Angelesului. Dupa cum ea insasi marturisea intr-un interviu acordat revistei People, in 2005, tragicul eveniment o va urmari pentru tot restul vietii.

Matthew Broderick

In 1987, in timp ce se afla in vacanta in Irlanda, alaturi de prietena sa de atunci, Jennifer Grey, actorul Mattheew Broderick a fost implicat intr-un accident de masina, pasagerii celuilalt vehicul, o mama si fiica sa, decedand ulterior.

Lane Garrison

La varsta de 28 de ani, Lane Garrison, cunoscut din "Prison Break", a fost implicat intr-un incident soldat cu moartea unui adolescent de 17 ani. Actorul se afla sub influenta alcoolului si a drogurilor. Ulterior, Lane a fost condamnat la 40 de luni de inchisoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#actori acuzati de crima, #actori crime, #actori ucis oameni, #actori condamnati crima, #celebritati crime , #actori