Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

A murit un actor celebru: A jucat in Rambo si Melrose Place

Joi, 24 Martie 2016, ora 08:27
5967 citiri
A murit un actor celebru: A jucat in Rambo si Melrose Place
Foto: Twitter/@robertpatrickT2

Presedintele sindicatului actorilor de la Hollywood SAG-AFTRA, actorul Ken Howard, care a jucat in mai multe seriale cum ar fi "Bonanza", "Dynasty" sau "Melrose Place", a murit miercuri, la varsta de 71 de ani.

Informatia a fost transmisa printr-un comunicat al organizatiei, citat de AFP.

Ken Howard a orchestrat in 2012 fuziunea dintre sindicatul Screen Actors Guild (SAG), pe care l-a condus din anul 2009 si American Federation of Television and Radio Artists (AFTRA).

Noua organizatie rezultata din aceasta fuziune apara drepturile a 160.000 de lucratori din cinematografie, televiziune si radio.

"Ken a fost un lider care ne-a inspirat, iar moartea lui este o mare pierdere pentru Screen Actors Guild ", a spus actrita Gabrielle Carteris, una dintre vedetele serialului "Beverly Hills" (1990-2000), membra a SAG.

La randul sau, Ken Howard jucase intr-un serial despre viata adultilor tineri atrasi de frumoasele cartiere din Los Angeles din anii 1990, intitulat "Melrose Place".

Pe parcursul anilor 1980, el l-a intruchipat pe avocatul Garrett Boydston din serialul "Dynasty" si a aparut in serialul politist "Murder: She Wrote" (1985-1994), alaturi de Angela Lansbury.

Mai recent, el a fost, de asemenea, prezent in sitcomul "Rock '30 ", cu Tina Fey si Alec Baldwin.

Castigator in 1970 al Premiului Tony pentru interpretarea sa de pe Broadway din "Child's Play", el a primit, de asemenea, un premiu Emmy pentru rolul din mini-seria "Grey Gardens".

In ultimii ani, Ken Howard a aparut in filme de succes international, cum ar fi "Michael Clayton" (2007), "Rambo" (2008) sau "The Judge" (2014). El a detinut ultimul sau rol in "Joy", pentru care actrita principala Jennifer Lawrence a primit un Glob de Aur in ianuarie 2016, mai noteaza agentia France Presse (AFP).

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ken Howard actor murit , #actori