Actor din Prison Break: M-a socat sa vad modul in care Securitatea i-a afectat pe romani

Vineri, 08 Mai 2015, ora 19:15
6884 citiri
Actor din Prison Break: M-a socat sa vad modul in care Securitatea i-a afectat pe romani
Foto: Hepta.ro

Actorul american Robert Knepper, interpretul personajului Theodore "T-Bag" Bagwell din serialul "Prison Break", a declarat vineri, la East European Comic Con, ca nu este pentru prima data in Romania. In urma cu 30 de ani a venit aici pe vremea Securitatii si acum este foarte fericit sa vada ca lucrurile s-au schimbat.

Robert Knepper participa la editia din acest an a East European Comic Con, care se desfasoara de vineri pana duminica, la complexul Romexpo din Bucuresti, informeaza Mediafax.

La conferinta de presa de vineri au mai participat actorul Manu Bennett, renumit pentru rolul Crixus din serialul "Spartacus", actorul Osric Chau, celebru pentru interpretarea personajului Kevin Tran din serialul "Supernatural", si Mircea Muresan, directorul East European Comic Con.

Actorul american Robert Knepper a spus ca se bucura sa vada ca lucrurile nu mai sunt ca pe vremea Securitatii. "Am mai fost cu 30 de ani in urma aici. Este foarte diferit, sunt foarte fericit sa vad ca lucrurile s-au schimbat", a spus Robert Knepper.

El a precizat ca a mai fost in Romania in anul 1985, alaturi de alti tineri actori, pentru cateva show-uri la Cluj si a povestit despre interdictiile care i-au fost impuse in timpul respectivei vizite si despre cat de socat a fost sa vada cat de mult erau controlati romanii de Securitate.

"Aveam 25 ani, era pe vremea Securitatii si am lucrat indeaproape cu CIA. Ne-au spus 'Nu puteti face asta. Nu puteti face asta. Nu puteti face asta'. Se uitau toti la mine, eram cel mai tanar actor din companie", a spus Robert Knepper.

"Fiind aici si vazand modul in care Securitatea i-a afectat pe romani a fost socant. A fost ca si cum as fi fost intr-o oala sub presiune (...) Sunt foarte fericit ca sunteti diferiti acum", a mai spus Robert Knepper.

Actorii Manu Bennett si Osric Chau s-au declarat fericiti ca au venit pentru prima data in Romania. Actorul canadian Osric Chau chiar a spus ca i se pare ca orasele din Romania se aseamana cu orasul sau natal, Vancouver.

Actorul Manu Bennett, care este nascut in Noua Zeelanda, a spus ca este incantat sa vina in Romania, unde poate sa aiba o perspectiva asupra lucrurilor si sa isi cunoasca fanii din aceasta parte a lumii. "Ce imi place la Comic Con este faptul ca poti sa interactionezi cu diferite culturi, oameni si povesti", a spus Manu Bennett.

Portile complexului Romexpo s-au deschis vineri, la ora 16.00, pentru East European Comic Con, cel mai mare eveniment din Romania dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, cosplay, jocuri video si boardgames.

Aflat la editia a treia, Comic Con se desfasoara pe parcursul a trei zile, de vineri pana duminica, si reprezinta un spatiu de interactiune intre fani si actori internationali si romani, artisti grafici si celebritati din mediul online.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Knepper Securitate Romania, #Comic Con Bucuresti , #actori