Actrita Reese Witherspoon s-a casatorit

Luni, 28 Martie 2011, ora 10:04
2839 citiri
Actrita Reese Witherspoon s-a casatorit

Actrita Reese Witherspoon s-a casatorit weekendul trecut cu Jim Toth, in cadrul unei ceremonii private in California, pe domeniul ei de 7 milioane de dolari.

Mireasa de 35 de ani, care are deja doi copii dintr-o casatorie anterioara, Ava, in varsta de 11 ani, si Deacon, de 7 ani, a imbracat o rochie gandita de Monique Lhuillier, relateaza Daily Mail.

Printre cei 120 de invitati s-au aflat, printre altii, Renee Zellweger, Matthew McConaughey, Tobey Maguire, Robert Downey, Jr., Alyssa Milano, Isla Fisher si Salma Hayek.

La cateva momente dupa ce mirii au spus "Da", 80 de porumbei albi au fost eliberati. Inainte de ceremonie, Reese a trimis vecinilor scrisori personalizate, in care ii ruga sa scuze galagia si traficul din weekend, cauzat de casatorie, relateaza Radar Online.

Nunta s-a tinut intr-un mare cort, instalat pe proprietatea de 6 acri, care se afla la aproximativ 200 de de kilometri de Los Angeles.

Witherspoon si Toth s-au cunoscut in luna ianuarie a anului trecut, logodna avand loc de Craciun, in 2010, cand actrita a fost ceruta de nevasta cu un inel de 250.000 de dolari, cu diamante.

Mariajul e primul pentru Toth, in varsta de 40 de ani, nu insa si pentru Witherspoon, care a mai trecut printr-o astfel de experienta cu Ryan Phillippe, in varsta de 36 de ani, tatal copiilor ei. Cei doi au fost casatoriti timp de 8 ani.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
#Reese Witherspoon casatorie, #Reese Witherspoon casatorit, #Reese Witherspoon maritat , #actori