Alexandru Arsinel: Victor Rebengiuc este un mitocan

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 16:17
25621 citiri
Alexandru Arsinel: Victor Rebengiuc este un mitocan
Foto: agenda.ro

Alexandru Arsinel i-a luat apararea colegei sale, actrita Stela Popescu, si a declarat ca Victor Rebengiuc este un mitocan.

Afirmatia lui Arsinel vine dupa ce Rebengiuc a spus ca actrita nu merita steaua primita pe Aleea Celebritatilor, de langa Magazinul Cocor, pe 13 decembrie, potrivit Click.

"Pai, are stea actrita Stela Popescu, inaintea Marianei Mihut? Cum adica? Pai, cine e Stela Popescu, care spune aceleasi bancuri de 50 de ani si cine este Mariana Mihut, care are un repertoriu de roluri extraordinare facute pana acum", s-a revoltat Rebengiuc, in varsta de 79 de ani.

Alexandru Arsinel, 72 de ani, prietenul si colegul de scena al Stelei Popescu, i-a luat apararea acesteia, spunand ca "Victor Rebengiuc a fost, este si va fi un mitocan" si ca nu este nimic surprinzator pentru colegii care il cunosc.

"Ce are Stela Popescu, care este o doamna si o actrita foarte iubita, nu-i poate lua nimeni, nici Rebengiuc. El e cunoscut, in lumea artistilor, ca un mitocan", a continuat Arsinel. Acesta a spus ca, din toata povestea asta, cel mai mult sufera Mariana Mihut, sotia lui Victor Rebengiuc.

"Nu stiu ce are Victor cu mine, nu ne-am certat, nu am lucrat impreuna niciodata, doar 'buna ziua' si atat. Daca Victor asa gandeste, ce sa-i fac, sa-l omor?", a afirmat si actrita Stela Popescu, in varsta de 76 de ani.

Victor Rebengiuc nu a comentat declaratiile lui Alexandru Arsinel. El spusese initial ca primul care ar fi trebuit sa primeasca stea pe Aleea Celebritatilor este Liviu Ciulei, urmat de Lucian Pintilie.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Alexandru Arsinel Rebengiuc mitocan, #Arsinel Rebengiuc mitocan, #Stela Popescu Aleea Celebritatilor , #actori