Cei mai promitatori actori ai anului 2011

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 09:59
1887 citiri
Cei mai promitatori actori ai anului 2011
Foto: eleusinianmysteriesofreading.blogspot.com

Intr-un an cu multe succese ale Hollywoodului, cativa actori au reprezentat surprizele placute din Cetatea Filmului. Unii dintre ei au sanse sa intre in cursa pentru premiile Oscar.

Utilizatorii site-ului IMDb si-au ales preferatii din 2011, iar milioanele de cinefili au decis ca acesti actori au reprezentat surprizele placute din industria cinematografica de la Hollywood.

Jennifer Lawrence

Tanara actrita, cunoscuta mai mult pentru aparitiile din televiziune, a uimit in acest an cu nominalizarea la Oscar pentru filmul "Winter's Bone". A interpretat-o pe Mystique in "X-Men: First Class" si va juca in "The Hunger Games", planificat sa apara in 2012.

Tom Hardy

Actorul din "Inception" (2010) si-a continuat performantele si in 2011, in doua filme total diferite. Primul este "Tinker Tailor Soldier Spy", in timp ce al doilea este drama "Warrior", in care a interpretat un luptator de arte martiale. Dar rolul care l-a adus cel mai mult in atentia publicului, in acest an, este cel al raufacatorului Bane, care va fi adversarul lui Batman, interpretat de Christian Bale, in "The Dark Knight Rises", programat sa apara pe 20 iulie 2012.

Emily Browning

Actrita australiana a aparut in serii TV, filme horror si de familie, inainte de a juca rolul Baby Doll, din filmul "Sucker Punch", regizat de Zack Snyder, care a fost un esec de box-office. Cu toate acestea, Browning si-a facut multi fani si va aparea in drama "Sleeping Beauty".

Michael Fassbender

Actorul germano-irlandez a avut aparitii trecatoare in "Inglorious Basterds", al lui Quentin Tarantino, si a uimit criticii si publicul in nu mai putin de patru filme aparute in 2011. I-a intepretat pe misteriosul Rochester, in "Jane Eyre", tanarul Magneto in "X-Men: First Class", Carl Jung in "A Dangerous Mind", dar si in drama "Shame", care l-ar putea pune in cursa pentru un premiu Oscar.

Rosie Huntington-Whiteley

Frumosul model britanic, cunoscut milioanelor de oameni ca fiind imaginea Victoria's Secret, a jucat intr-un singur film, in intreaga cariera, dar acela a avut un succes urias. Este vorba despre "Transformers: Dark of the Moon". Ea a inlocuit-o pe Megan Fox, ca iubita lui Shia LaBeouf, din seria cu robotii extraterestri, dupa ce aceasta s-a certat cu regizorul trilogiei, Michael Bay, si a avut un rol destul de important in batalia dintre roboti.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#cei mai promitatori actori 2011, #actori surpriza 2011, #actori promitatori 2011, #Jennifer Lawrence , #actori
Comentarii