Charlie Sheen, infectat cu HIV: O fosta iubita il da in judecata pentru un milion de dolari

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 16:38
5620 citiri
Charlie Sheen, infectat cu HIV: O fosta iubita il da in judecata pentru un milion de dolari
Foto: Instagram/Brett Rossi

O fosta iubita a lui Charlie Sheen, cea cu care multa lume il si vedea casatorit, actrita din filmele pentru adulti Scottine Ross, pe numele "de scena" Brett Rossi, i-a intentat proces, acuzandu-l pe actor, printre altele, de atac si de faptul ca nu i-a spus ca era infectat cu HIV. Mai mult, aceasta sustine ca el a obligat-o sa faca o intrerupere de sarcina.

Brett Rossi a depus actele la un tribunal din Los Angeles joi, cerand despagubiri de un milion de dolari, precum si o parte din castigurile actorului in urma serialului (anulat intre timp) "Anger Management", sustinand ca intre ea si Sheen a existat o astfel de intelegere, relateaza CNN.

Avocatii lui Charlie Sheen au spus ca acesta se va apara "cu inversunare" si ca sunt convinsi ca actorul va castiga procesul.

Rossi a fost intr-o relatie cu Charlie Sheen din noiembrie 2013 pana in octombrie 2014. Sheen a recunoscut public in urma cu doua saptamani ca este infectat cu HIV, diagnosticul fiindu-i pus in urma cu aproximativ patru ani. A spus atunci ca putine persoane din anturajul sau stiu ca e seropozitiv si ca unele il santajeaza, cerandu-i bani, de multa vreme.

Charlie Sheen confirma zvonurile: Este infectat cu HIV (Video)

La inceput, relatia dintre Rossi si Sheen era simpla. Actrita din filmele pentru adulti era platita de vedeta din "Doi barbati si jumatate" pentru a face sex. Rossi sustine ca actorul i-a dat 10.000 de dolari. Ulterior, totul s-a transformat intr-o relatie romantica, Rossi gandind ca va ajunge sa-l ia de sot pe Sheen, dupa cum sustine ea.

Insa lucrurile s-au schimbat pe parcurs, cand Sheen "a devenit o alta persoana", consumand alcool in exces si luand droguri. Mai mult, a devenit "violent si abuziv", sustine Rossi.

Amenintata cu pistolul neincarcat

Aceasta afirma, in actele depuse la tribunal, ca de mai multe ori a fost incuiata in baie, impinsa, trasa de brate si chiar amenintata cu pistolul (neincarcat), pe al carui tragaci actorul chiar a apasat nu o data.

Drept urmare, sustine Ross, a suferit de stres emotional si de teama "rezonabila" ca se va infecta cu HIV.

Rossi afirma ca a aflat ca Sheen este seropozitiv cand i-a descoperit pastilele in birou. Abia atunci acesta a recunoscut ca e infectat cu HIV, se arata in actele depuse la tribunal. Insa Rossi si Sheen facusera deja sex neprotejat de mai multe ori, sustine ea.

In documente nu se arata daca Rossi este sau nu seropozitiva.

Charlie Sheen a platit o avere ca sa ascunda ca are HIV

Au mai existat episoade bizare, afirma Rossi. La un moment dat, Sheen a incercat sa o hraneasca pe Rossi cu cartofi prajiti in timp ce mergeau cu avionul, femeia refuzand insa. In acel moment, Sheen a aruncat cu cartofii prin avion, a dat de podea cu propriul iPod si l-a calcat in picioare.

Alta data, in timp ce se plimbau cu barca in Hawaii, actorul i-a luat bratara Tiffany de la mana si a aruncat-o in ocean.

Rossi mai sustine ca atunci cand i-a spus lui Sheen ca e gravida, acesta a insistat sa faca avort, ceea ce actrita a si facut.

Relatia dintre Rossi si Sheen s-a terminat printr-un simplu SMS, dupa care actrita sustine ca a incercat chiar sa se sinucida.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Brett Rossi despagubiri Charlie Sheen, #Brett Rossi proces Charlie Sheen, #Brett Rossi HIV Charlie Sheen, #Chjarlie Sheen femei, #Charlie Sheen iubite HIV , #actori
Comentarii