Copiii-actori care au luat-o pe calea gresita - droguri, alcool, inchisoare (Galerie foto)

Luni, 16 Martie 2015, ora 08:37
14881 citiri
Copiii-actori care au luat-o pe calea gresita - droguri, alcool, inchisoare (Galerie foto)
Foto: Everett Collection/WireImage

Multi dintre copiii-vedeta de altadata nu au ajuns actori cu norma intreaga, asa cum toata lumea se astepta. In majoritatea situatiilor, de vina nu a fost doar ghinionul sau soarta, ci mai multe alegeri gresite pe care ei insisi le-au facut.

Fie ca a fost vorba de droguri sau alcool, unii, din pacate, nici macar nu au ajuns la maturitate, nu doar ca s-au departat de platoul de filmare, arata US Weekly.

Cum s-au transformat adolescentele din serialele anilor '90 (Galerie foto)

Lindsay Lohan a reusit sa se mentina in atentia publicului, insa nu (doar) gratie prestatie sale ca actrita, ci mai degraba in urma nenumaratelor arestari (pentru ca a condus in stare de ebrietate) sau pentru posesie de cocaina. In plus, a fost la reabilitare de prea multe ori incat cineva sa mai poata numara.

Ea insasi recunoaste: "Am incercat sa-mi maschez problemele cu alcool, cocaina si alte substante cu efect asupra creierului".

Foto: Everett Collection

In 1991, Dana Plato, pustoaica din "Diff'rent Strokes", a incercat sa jefuiasca un magazin de casete video. Un an mai tarziu, a fost arestata pentru ca a incercat sa obtina de la farmacie Valium, cu o reteta falsa. In 1999, la varsta de 34 de ani, a murit in urma unei supradoze de medicamente: Vanadom si Vicodin.

Foto: NBC/NBCU si WireImage

Brian Bonsall, cunoscut din "Family Ties", a fost arestat in 2007, dupa ce si-a batut iubita. Doi ani mai tarziu, a fost arestat din nou si a pledat vinovat, recunoscand ca si-a batut cu cruzime un prieten, lovindu-l repetat in cap. In 2010, a ajuns iar in custodia politiei, pentru posesie de marijuana.

Foto: NBC/NBCU

Dupa ce a parasit platoul de filmare al "Family Matters", actrita Jaimee Foxworth a inceput sa consume droguri si alcool. Si-a intretinut viciile aparand in filmari porno, inca de la varsta de 19 ani. Intr-un interviu din 2014 acordat celebrei Oprah, a declarat ca s-a lasat de droguri si alcool doar cand a ramas insarcinata.

Foto: Everett Collection/WireImage

Gary Coleman, care a jucat in "Diff'rent Strokes", a fost acuzat de huliganism de mai multe ori. In 1998, chiar l-a lovit pe un sofer de autobuz, fiind acuzat de atac. In ianuarie 2010, a fost arestat pentru violenta domestica, stand putin si la inchisoare. A murit un an mai tarziu, in urma unei hemoragii cerebrale, la 42 de ani.

Foto: nj.com/socialregister.co.uk

Jodie Sweetin, copil actor in serialul "Full House", a inceput sa se drogheze pentru ca se plictisea, potrivit propriilor declaratii. In 2009, a lansat un volum autobiografic, in care a detaliat dependentele sale, alcool si droguri.

Foto: ABC/FilmMagic

Corey Feldman, idolul adolescentilor din anii '80, a fost multa vreme dependent de heroina, cocaina si sex. Acesta sustine in prezent ca s-a lecuit, nemaiconsumand droguri de mai bine de zece ani.

Foto: Warner Bros/Everett Collection si WireImage

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#copii actor prezent, #copii actori murit, #actori copii seriale trecut, #actori copii poze prezent , #actori