Cum se trag sforile la Hollywood - Iata cine a pus o vorba buna pentru DiCaprio

Marti, 11 Februarie 2014, ora 17:32
3257 citiri

Robert de Niro a fost cel care, cu ani in urma, l-a recomandat pe Leonordo DiCaprio regizorului Martin Scorsese, cand inca nimeni nu banuia ce cariera il asteapta pe baiatul balai.

La sfatul prietenului sau, Scorsese a lucrat cu DiCaprio prima oara in 2002, la pelicula "Gangs Of New York", relateaza ContactMusic. De atunci, au colaborat de cate ori au avut ocazia, reintalnindu-se in inca patru dati, cel mai recent proiect fiind "The Wolf Of Wall Street", pelicula nominalizata la Oscar.

Cel care a facut aceasta marturisire este chiar Martin Scorsese, care a povestit recent ca De Niro i-a spus ca tanarul actor are potential, dupa ce lucrase cu el in 1993, la "This Boy's Life".

Potrivit acestuia, De Niro i-ar fi spus, cu ani in urma, din senin, in timpul unei convorbiri telefoncie: "Apropo, lucrez cu acest pusti. Chiar e bun. Ar trebui sa lucrezi cu el candva. Se numeste DiCaprio". Scorsese a tinut sa mentioneze ca De Niro nu obisnuieste sa faca astfel de gesturi. Prin urmare, a fost ceva "foarte, foarte special".

Regizorul a mai spus ca s-a convins de talentul lui DiCaprio dupa ce l-a urmarit in What's Eating Gilbert Grape, desi nu stia despre ce actor e vorba. "Am fost cucerit", marturiseste acesta. In acea vreme, inca nu avusese prilejul sa lucreze cu el. Abia la finalul filmului, vazut la TV, a vazut genericul, recunoscand numele pe care i-l spusese De Niro.

Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o întâlnire cu vicepreşedintele Turciei, Cevdet Yılmaz şi a precizat că a discutat cu acesta, printre altele, despre proiectele de colaborare cu...
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată "mult mai rău decât acum patru ani"....
#Martin Scorsese Leonardo DiCaprio, #Robert De Niro Leonardo DiCaprio, #DiCaprio recomanda De Niro Scorsese , #actori