Daniel Buzdugan marturiseste: Ar vrea sa fie Lara Fabian sau Sofia Vicoveanca - Interviu

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 07:33
3858 citiri
Daniel Buzdugan marturiseste: Ar vrea sa fie Lara Fabian sau Sofia Vicoveanca - Interviu
Foto: Foto: Gabriela Arsenie-Antena 1

Daca ar putea sa isi schimbe viata pentru cateva zile cu o personalitate, Daniel Buzdugan, care experimenteaza de cateva saptamani postura de prezentator TV la emisiunea iComedy, ar vrea sa intre in pielea Larei Fabian sau a Sofiei Vicoveanca.

In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, Daniel Buzdugan vorbeste despre problemele de sanatate pe care le-a avut in ultima perioada - i s-a spart un vas de sange in ureche - dar si despre cum isi cere scuze persoanelor fata de care greseste atunci cand este in direct la radio.

Actorul a povestit si despre noutatile pe care le aduce iComedy, emisiune pe care o prezinta alaturi de Catalin Bordea si Serban Pavlu.

Cum este colaborarea cu Iura Luncasu?

Am fost coleg cu Iura la Facultatea de Teatru, de la Universitatea de Arte George Enescu din Iasi. El era cu un an mai mare si chiar am interactionat de-a lungul studentiei noastre. L-am admirat mereu, imi place ca e foarte implicat, este un dirijor intr-o orchestra care stie sa-si coordoneze foarte bine echipa. Imi place ca inainte de filmare povestim, ne lasam prada amintirilor, ca apoi sa intram usor usor in atmosfera de filmari.

In cadrul emisiunii iComedy exista o rubrica in cadrul careia doua persoane care nu isi vorbeau erau provocate sa vina sa se impace. Pe cine ati vrea sa vedeti facand acest lucru?

Pe Piturca (Victor Piturca - n.red.) cu noi, suporterii. Sa-si ceara scuze.

Va mai exista aceasta sectiune in emisiune?

Da, o sa vedeti.

Ce noutati vom urmari?

Un prim element de noutate sunt prezentatorii. Din acest sezon, la pupitrul de prezentare suntem eu, care voi lupta pentru umorul inspirat din surse TV, Catalin Bordea, care va fi un sustinator al celui inspirat din resursele Internetului, iar arbitru al "meciului" nostru televizat este Serban Pavlu.

Un alt element de noutate al show-ului este replicatorul, un aparat care se activeaza pe nepusa masa si cu ajutorul caruia in platou se teleporteaza cate un personaj - care a fost satirizat - ca sa-si ceara dreptul la replica. Primul dintre aceste personaje a fost Gigi Becali care, ulterior, a fost saltat din platou de un grup de mascati.

Ati fost o victima a bolii secolului - stresul. Cum va simtiti acum?

Mai bine. Au fost perioade agitate, stresante si am avut si probleme de sanatate: mi s-a spart un vas de sange in ureche, nu mai auzeam, am stat o saptamana cu perfuzii. Dar acum ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine.

Stiu ca sunteti pasionat de tot ceea ce inseamna turism. Va ganditi sa va deschideti o pensiune?

Nu, in nici un caz. Dar imi doresc sa vizitez cat mai multe pensiuni. Si mi-as dori ca aceste pensiuni sa fie construite de arhitecti, sa fie lasati oamenii sa-si faca meseria. Sunt pensiuni construite fara gust, care nu tin cont de specificul zonei in care se afla. Am vazut, de exemplu, langa Voronet o astfel de cladire, de cinci etaje, ce mai, era un bloc de ciment. Nu mai semana deloc cu o pensiune de munte asa cum te-ai fi asteptat.

Dar un site cu sfaturi despre turism?

Asta da, m-ar tenta. Pentru ca am multe amintiri din toate calatoriile mele. Pot da sfaturi, ponturi, pot ajuta multi alti calatori ca si mine. Am o memorie foarte buna.

Care a fost cea mai mare nebunie pe care ati facut-o in direct la radio?

Au fost atat de multe... Dar lucrurile emotionate, campaniile pe care le-am facut pentru oamenii care au nevoie, astea sunt cele care conteaza. Iar ultima dintre ele a fost chiar de curand, campania "Cei patru ingerasi blonzi".

Sunteti o persoana sincera si, de multe ori, spuneti, in direct, ceea ce ganditi. Ati avut vreodata probleme cu vreo persoana publica?

N-am avut astfel de probleme, dar daca mi se intampla sa gresesc, imi cer scuze dupa infierbantarea din direct. Pun mana pe telefon si-mi cer scuze.

Cum arata o zi din viata lui Daniel Buzdugan?

Ma trezesc la 5:45, apoi sunt la radio pana la zece si la filmari la iComedy pana tarziu. Daca este o zi fara filmari, merg la sport, la sala, piscina. In weekend, de obicei, plec din Bucuresti, merg sa ma relaxez sau sa vizitez locuri frumoase, atat de la noi, cat si de afara.

Cu ce personalitate din Romania sau din afara ati vrea sa faceti schimb de viata pentru cateva zile?

Mi-ar placea sa fiu Lara Fabian.

De ce?

Este foarte sensibila, are un public aparte, este o persoana foarte apreciata, lumea ii canta cantecele, chiar m-a impresionat concertul ei de la Bucuresti. In plus, are aceeasi problema ca si mine: dintr-o greseala, cineva, in studioul de inregistrari, i-a dat sunetul foarte tare in casti si a fost ranita destul de grav la timpan. Iar din Romania mi-ar placea sa fiu Sofia Vicoveanca.

Exista vreo farsa pe care nu o puteti uita? Care v-a marcat intr-un sens bun sau nu?

Le-am uitat pe toate! Mi-au mancat ani din viata, asta m-a marcat mai mult. Era dificil sa le realizez, trebuie sa ma documentez mult, complicii sa nu dezvaluie nimic, in plus unii oameni se prindeau destul de repede ca e farsa si atunci trebuia, practic, sa o iau de la inceput. Insa ma amuz ori de cate ori le reascult.

Aveti in gand o persoana publica pe care ati vrea sa o pacaliti? Ce i-ati face?

In nici un caz politicienilor, pentru ca nu au haz. In plus, le-as face si reclama gratis.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Daniel Buzdugan Lara Fabian, #Daniel Buzdugan Sofia Vicoveanca, #Daniel Buzdugan emisiune Antena1 , #actori